Hoofdmenu

Natuur

Sinds medio 2014 heeft deze website de rubriek “Natuur”.  

Onder dit item willen wij u met vaste regelmaat een nieuw verhaal met foto’s over de natuur in en om Rekken tonen.

Wim Giesbers heeft reeds gezorgd voor een mooi archief van 250 mooi foto’s onder de titel “Zo mooi is Rekken”. Met deze foto’s wil hij graag laten zien hoe mooi Rekken en omgeving is.

Hiernaast zal Gerard Lubbers met regelmaat een bijdrage verzorgen. Hij stelt zichzelf voor:

Samen met mijn kinderen Ruben, Daniël en Laura wonen we inmiddels al weer 14 jaar in Rekken. Natuur en landschap, in het bijzonder op en rond de Berkel is mijn passie, maar ook mijn werk als ecoloog bij ingenieursbureau Eelerwoude in Goor. Samen met Jimmy Kemink beheren we een deel van de Berkel en begrazen we dit met schapen, een paard en enkele koeien. De ontwikkelingen volgen we door inventarisaties uit te voeren van vogels, vleermuizen en een soort als de otter. Kortom, ik ben veel langs de Berkel te vinden en vind het leuk om m’n waarnemingen met jullie te delen.

Alle bijdragen blijven op de website staan zodat gaandeweg de tijd vele foto’s te zien en verhalen te lezen zullen zijn.

Heeft u mooie foto’s met een mooi verhaal over de natuur in en om Rekken en wilt u dat publiceren op deze website, mail dit dan naar info@info-rekken.nl. Wij ontvangen de foto’s graag in een JPG formaat.

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!