Hoofdmenu

Verenigingen

Wilt u ook gegevens van de vereniging plaatsen op deze website?

 Wat kunnen wij u bieden

  1. Naam, adres, postcode, woonplaats en contactgegevens van de vereniging.
  2. Een link met de koppeling naar de website van de vereniging.
  3. In het kort informatie over de vereniging.
  4. Eventueel data van evenementen, die ook door ons op de agenda kunnen worden geplaatst.

Kosten

Er zijn voor verenigingen geen extra kosten aan het plaatsen van de gegevens verbonden. Wel vragen wij u om lid te blijven of lid te worden van de Belangenvereniging Rekken. Hiervoor bedragen de kosten €2,50 per jaar.

Wilt u gegevens van de vereniging plaatsen op de website van Rekken?

Zo ja, dan kunt u de gegevens sturen naar  info@info-rekken.nl.

Denk hierbij aan de volledige naam, adres, postcode, woonplaats en contactgegevens. Wilt u ook een link naar de website van de vereniging, dan ontvangen wij graag het internetadres.

Als de vereniging geen website heeft dat kunt u ook in het kort informatie plaatsen op de website. Deze informatie ontvangen wij graag in PDF formaat. Tot slot kunt u eventuele data van evenementen doorgeven zodat wij deze vast op de agenda kunnen zetten.

Betaling

Bent u reeds lid van de Belangenvereniging Rekken dan vragen wij u ongewijzigd de kosten voor het lidmaatschap te voldoen, € 2,50 per jaar, bij voorkeur middels een jaarlijkse automatische overboeking.

Bent u nog geen lid van de Belangenvereniging Rekken en wilt u wel gebruik maken van de website, dan vragen wij u om lid te worden van de Belangenvereniging Rekken.

De kosten hiervoor zijn € 2,50 per jaar. Wij verzoeken u om dit bedrag , bij voorkeur middels een jaarlijkse automatische overboeking, aan ons over te maken.

Betalingen doet u op rekeningnummer IBAN NL83 RABO 0113 6186 38 ten name van de Belangenvereniging Rekken.

Vragen?

Heeft u vragen dan kun u uw vraag mailen naar info@info-rekken.nl.  Wij zullen dan zo spoedig mogelijk  via de mail of, indien gewenst, telefonisch contact met u opnemen.

Tot slot

Wij zien uw opdracht graag tegemoet!!