Hoofdmenu

Stichting Natuurbad Rekken

De Stichting Natuurbad Rekken heeft in 2003 het natuurbad (60m x 25m) van de Van Ouwenaller Vereniging voor € 1,- gekocht. Hiermee is een belangrijke voorziening behouden voor de gemeenschap Rekken in de gemeente Berkelland.

Het Natuurbad Rekken is misschien wel het enige zwembad in de verre omgeving dat zonder chloor en op geheel natuurlijke wijze wordt gereinigd.

Een aangename sensatie. Dat is wat je ervaart als je je op een warme zomerdag in het water van het zwembad in Rekken laat zakken. Het koele, licht groenige water doet het lichaam even tintelen alvorens de voeten de zanderige bodem raken. Dit is zoals een natuurbad moet zijn. Zoals je eigenlijk wenst dat ieder zwembad is: fris, koel water boven een zachte ondergrond, in een bassin omzoomt door kortgeschoren grasstroken en fijnkorrelige zandstranden met als achtergrond het donkergroen van torenhoge bomen. Doordat er geen chloor in het water zit, heb je na het zwemmen geen last van droge haren of een schrale huid en geen chloorluchtjes in je badkleding.

Het zwembad is geopend van mei t/m augustus. Maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur en Zaterdag, zondag en feestdagen van 12.00 tot 17.00 uur.

De kosten voor de entreebewijzen en abonnementen vindt u op onze website.

 

Bezoekadres:
Van Ouwenallerlaan 35
7157 AZ Rekken

info@zwembadrekken.nl
Website: www.zwembadrekken.nl