Hoofdmenu

Bedrijvengids

Wilt u ook uw bedrijfsgegevens plaatsen op deze website?

Wat kunnen wij u bieden

  1. Naam, adres, postcode, woonplaats en contactgegevens van uw bedrijf in de bedrijvengids van de website.
  2. Een link met de koppeling naar uw eigen website.
  3. Uw bedrijfslogo in een slide show op de home page van de website. Met een muisklik op het logo volgt er een koppeling naar de informatie van uw bedrijf in de bedrijvengids.

Kosten

Voor het plaatsen van uw gegevens vragen wij u een vergoeding van € 15,00 per jaar. Deze bijdrage is nodig voor het onderhoud en behoud van de website.

Wilt u uw bedrijfsgegevens plaatsen op de website van Rekken?

Zo ja, dan kunt u uw gegevens sturen naar info@info-rekken.nl .

Denk hierbij aan uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats en contactgegevens. Wilt u ook een link naar de website van uw bedrijf, dan ontvangen wij graag het internetadres.

Heeft u een bedrijfslogo, dan kunt u deze ook meesturen. Uw bedrijfslogo wordt dan op de home page van de website geplaatst.

Betaling

Met uw opdracht aan ons om uw bedrijfsgegevens te plaatsen verzoeken wij u om de bijdrage van €15,00 per jaar, bij voorkeur middels een jaarlijkse automatische overboeking,  over te maken op rekeningnummer IBAN NL83 RABO 0113 6186 38 ten name van Belangenvereniging Rekken.

Vragen?

Heeft u vragen dan kun u uw vraag mailen naar info@info-rekken.nl.  Wij zullen dan zo spoedig mogelijk  via de mail of, indien gewenst, telefonisch contact met u opnemen.

Tot slot

Wij zien uw opdracht graag tegemoet!!