Hoofdmenu

AANTREKKELIJK REKKEN NIEUWSBRIEF JULI 2020

Graag willen wij u bijpraten over het project Aantrekkelijk Rekken. Op 29 februari jl. heeft u op de Rekkense markt meer kunnen zien en horen over de plannen die er in Rekken leven. Wat ons betreft een geweldige middag, meer dan 300 Rekkenaren, jong tot oud, hebben de moeite genomen om zich te laten informeren. Maar minstens zo belangrijk: we hebben veel input van een ieder mogen ontvangen op de thema’s leefbaarheid en wonen. Door corona was het helaas niet mogelijk om de dorpsvisie te presenteren aan de wethouders op de bijeenkomst die op 18 maart gepland stond. Ondanks de coronabeperkingen hebben de werkgroepen wonen, accommodatieplan en dorpsco√∂peratie niet stil gezeten, de plannen worden steeds concreter. Daarover leest u in deze nieuwsbrief meer. We hopen dat u enthousiast bent over de genomen stappen. Uw mening, tips en suggesties zijn altijd welkom, samen komen we verder!

Via deze weg willen wij ook van de gelegenheid gebruik maken om voormalige stuurgroepleden Nick Scholten en Peter van de Vondervoort hartelijk te danken voor hun inzet voor de Rekkense gemeenschap.

Stuurgroep Aantrekkelijk Rekken

Ludy Koldeweij, Henk Weijers, Sven Koldeweij en Lotte RoosWilt u meer informatie? Kijk dan in de nieuwsbrief via deze link: https://info-rekken.nl/aantrekkelijk-rekken/wp-content/uploads/sites/3/2020/07/2020-juli-nieuwsbrief-Aantrekkelijk-Rekken-definitief.pdf