Hoofdmenu

Project Aantrekkelijk Rekken

Beste Rekkenaren,

De maatregelen die Nederland neemt in de aanpak van het coronavirus hebben ook hun impact op de activiteiten binnen het project Aantrekkelijk Rekken. Ieders gezondheid blijft het belangrijkst daarom hebben wij de inwonersbijeenkomst die gepland stond op 18 maart, met de kennis van toen, uit voorzorg geannuleerd. Dat betekent niet dat we nu achterover leunen. Achter de schermen zijn de stuurgroep en werkgroepen nog steeds actief bezig met de wensen en plannen die er zijn voor een aantrekkelijk Rekken (dorpsco√∂peratie, wonen en accommodatieplan). Daarnaast wordt nagedacht over hoe we de informatie die we op 18 maart zouden presenteren op een andere wijze met alle inwoners kunnen delen. Hoe we dit precies gaan doen vertellen we jullie binnenkort meer over. Voor nu hopen wij jullie hiermee voldoende ge√Įnformeerd te hebben, mochten er vragen zijn naar aanleiding van deze mail horen we dat natuurlijk graag.

We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep Aantrekkelijk Rekken

Ludy Koldeweij, Nick Scholten, Peter van de Vondervoort, Henk Weijers, Lotte Roos

31 maart 2020