Hoofdmenu

Reünie Rekkense Inrichtingen en TBS kliniek Oldenkotte

Eibergen: Museum de Scheper organiseert op zaterdag 21 januari en zaterdag 25 maart 2023 een reünie voor (oud) medewerkers van de Vereniging Rekkense Inrichtingen en TBS kliniek Oldenkotte.

Was u tussen 1913 -2014 werkzaam bij de Rekkense of Oldenkottense Inrichtingen c.q. Van Ouwenaller Vereniging? Dan nodigt het museum u graag uit voor één van deze reünies. De reünie zal van 13.00 tot 17.00 plaatsvinden bij Museum de Scheper in Eibergen. De kosten van deze reünie bedragen € 10,00 per persoon. Dit is inclusief entree museum, koffie/thee bij ontvangst, één consumptiemunt en hapjes bereid door kok Bert. Extra drankjes dienen afzonderlijk afgerekend te worden.

De expositie over de Rekkense en Oldenkottense Inrichtingen wordt op woensdag 4 januari geopend en loopt tot 29 april. Bent u toevallig nog in het bezit van bijzondere voorwerpen en/of foto’s, films etc. van de plek waar u gewerkt heeft en vindt u het leuk om deze (tijdelijk) in bruikleen te geven voor de expositie over deze Inrichtingen?

Dan kunt u deze voorwerpen op 13 dec. in de ochtend bij het museum afgeven of in dezelfde week tijdens openingsuren. U ontvangt hiervoor een “bruikleen verklaring”.

Wilt u één van deze reünies bezoeken, maak dan het totale bedrag voor 10 januari of 15 maart over op rekeningnummer NL69RABO0316418633 t.n.v. Stichting Museum de Scheper

Onder vermelding van:

Datum reünie + de namen van de personen die komen

Ook zijn de tickets voor de reünie te zijner tijd te koop via onze winkel op museumdescheper.nl, check hiervoor onze website.

De entreekaarten liggen op de gekozen datum voor u klaar bij de receptie van het museum.

U bent van harte welkom om met oude bekenden onder het genot van een hapje en een drankje  leuke herinneringen op te halen uit reeds vervlogen tijden. Het bestuur van het museum hoopt op een grote opkomst.

Bestuur en vrijwilligers

Museum de Scheper – Eibergen

www.museumdescheper.nl


Redactie: PR museum

Foto’s : PR museum