Hoofdmenu

Glasvezel – start werkzaamheden

Via Glasvezelbuitenaf ontvingen wij 13 april 2017 dit bericht:

Start werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zover. Aannemer GNT (Glasvezel Net Twente: een samenwerking tussen de aannemers BAM Infra Telecom B.V. en Van Gelder Telecom B.V.) is gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Berkelland. De eerste stap in het proces is het schouwen van het tracé en daarmee is de aannemer begonnen.

Na het schouwen van het tracé, gaat de aannemer thuis schouwen. Dat betekent dat hij komt kijken waar de glasvezelaansluiting in uw woning gerealiseerd gaat worden. In overleg met u bepaalt hij de plek van de aansluiting. Hij zal hierbij aangeven wat de (on)mogelijkheden zijn. Voordat de aannemer bij u aan de deur komt, ontvangt u hierover een brief.

De aanleg van glasvezel in het buitengebied van Berkelland is een hele klus. Zowel het schouwen als de aanleg zal daarom gefaseerd gebeuren. Het kan dus zijn dat het ene deel van Berkelland eerder aan de beurt is dan het andere deel. Via onze website houden wij op de hoogte van de voortgang.

https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/berkelland/actueel/