Hoofdmenu

Alternatief of initiatief in coronatijd? Berkellandwijzer.nl

 

 

 

De redactie van Berkellandwijzer.nl van de gemeente Berkelland vraagt uw aandacht voor het volgende:

Verenigingen en heel veel organisaties in Berkelland zijn door de coronacrisis op dit moment niet actief of gesloten. Toch hebben we de afgelopen tijd gemerkt dat er door veel van hen mooie sociale initiatieven en alternatieven zijn bedacht. Om elkaar in deze tijd te helpen, online te kunnen bewegen of vanuit huis contact te onderhouden. We hebben geprobeerd om veel van die sociale landelijke én Berkellandse initiatieven en alternatieven te verzamelen op www.berkellandwijzer.nl.

Er zijn vast leden of cliënten waarvoor deze website een handig hulpmiddel kan zijn.

Alternatief of initiatief in coronatijd?
Het kan zijn dat u als organisatie of vereniging een alternatief heeft bedacht waar inwoners uit Berkelland in deze tijd iets aan kunnen hebben of steun uit kunnen halen. Dan voegen wij uw alternatief of activiteit graag toe aan deze speciale, tijdelijke pagina op Berkellandwijzer. Op die manier maken we namelijk een zo compleet mogelijk overzicht van wat er in deze tijd toch nog allemaal in Berkelland mogelijk is. Geef uw alternatief door op het e-mailadres berkellandwijzer@gemeenteberkelland.nl.

Dank voor uw medewerking, namens heel veel inwoners
We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar de redactie: berkellandwijzer@gemeenteberkelland.nl . Of bel op werkdagen naar de gemeente Berkelland: 0545 250 250. Ook als u ziet dat de gegevens van uw organisatie niet goed vermeld staan op Berkellandwijzer of als de omschrijving van uw organisatie mist, kunt u dit aangeven bij de redactie.

april 2020