Hoofdmenu

Talkshow: KIEK UUT

Datum: 10-05-2021 t/m 10-05-2021
Locatie: Online - Talkshow, aanmelden via de link in het bericht of de flyer

Graag wijzen wij u op de Online Talkshow KIEK UUT, een initiatief van de gemeente Berkelland en Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. Een online talkshow waarin diverse deskundigen, waaronder burgemeester Joost van Oostrum, met elkaar in gesprek gaan over de toenemende invloed van de onderwereld op de bovenwereld. De georganiseerde misdaad probeert steeds vaker gebruik te maken van producten en diensten van het bedrijfsleven en inwoners van ons buitengebied. De tafelgasten proberen duidelijk te maken op welke zaken u kunt letten en hoe u kunt voorkomen dat ook u slachtoffer wordt. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

KIEK UUT wordt via internet uitgezonden op maandag 10 mei a.s. van 20.00 – tot 21.00 uur. Deelname aan deze talkshow is gratis. Aanmelden kan via de site van PVO Oost-Nederland: 

https://www.pvo-oostnederland.nl/agenda/online-talkshow-kiek-uut-berkelland/. De aanmelding wordt direct bevestigd, kort voor de uitzending krijgt u een tweede mail met de definitieve uitzendlink.

Wij hopen op een groot aantal kijkers. Veiligheid is van ons allemaal.

Met vriendelijke groet,

Joost van Oostrum en Anton Jansen

namens gemeente Berkelland/

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland

 

Download hier de Flyer!

PVO_Flyer_Ondernemers_Alert_Berkelland_Uitnodiging