Hoofdmenu

Whatsapp Buurtpreventie

Whatsapp Buurtpreventie in Rekken

9 juni 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste Rekkenaar,

Wij willen u via dit bericht weer een korte update geven over de verdere voortang van ‘Whatsapp Buurtpreventie’ in Rekken. Op 15 mei heeft er een bijeenkomst plaatsgevonden tussen de 6 beheerders van de toekomstige ‘Whatsapp groepen’ en de Belangenvereniging Rekken. In deze bijeenkomst zijn de aanmeldingen overgedragen naar de beheerders. Zij zullen in hun vervolgbijeenkomst op 15 juni werken aan het indelen van de wijkgroepen in Rekken en het opzetten van de Whatsapp groepen. Op dit moment zijn er ongeveer 90 aanmeldingen en vanuit de beheerders is het idee ontstaan om de indeling van de wijken ook te gebruiken om nieuwe aanmeldingen te gaan werven.

Verder heeft de beheerdersgroep geïnitieerd om een Facebookpagina aan te maken waar informatie te vinden zal zijn over Whatsapp Buurtpreventie. Daarnaast zullen zij op den duur samen gaan bepalen op welke plekken in Rekken de waarschuwingsbordjes met ‘Attentie Buurtpreventie’ worden geplaatst.

Tot zover onze informatie. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dit kan alsnog. Stuur dan uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer naar info@info-rekken.nl. Hopelijk zien wij uw aanmelding ook tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Belangenvereniging Rekken