Hoofdmenu

Voortgang Buurtpreventie Rekken

Beste Rekkenaar,

In de afgelopen paar maanden hebben zich al meer dan 100 mensen opgegeven voor de WhatsApp Buurtpreventie (deze zullen ingepland worden in de WhatsApp door de beheerder van de bijbehorende wijk). Wij willen jullie opnieuw een korte toelichting geven over de verdere voortgang zoals we dit als Wijkbeheerders voor ogen hebben.

 

Inmiddels hebben we Rekken ingedeeld in 6 wijken, hoe de precieze indeling eruit zal gaan zien vind je in de flyer die de eerste week van september huis-aan-huis in Rekken zal worden verspreid. De folder vind je binnenkort al op de Facebookpagina.

 Vanaf 1 september zullen we van start gaan en mag iedereen verwachten dat hij/zij een WhatsApp bericht ontvang dat je bent toegevoegd aan de WhatsApp groep van jouw wijk.

 

Alle wijkbeheerders zullen in alle WhatsApp groepen voorkomen. De wijkbeheerders zijn; Kees van der Werf, Angelien Onstein, Anita ten Brinke, Henny Roos, Stefan Bos en Eliane Salden.

 

Opgave voor de WhatsApp Buurtpreventie kan nu gedaan worden via het mailadres: buurtpreventie.rekken@gmail.com onder vermelding van je naam, straat + huisnummer en je 06 nummer.

Geef je op om de veiligheid van Rekken te vergroten!!

 

Er wordt gewerkt aan een Facebook groep (https://www.facebook.com/groups/482934235372233/) waarop we zoveel mogelijk gaan proberen om updates en dergelijke te gaan plaatsen, informatie te verstrekken etc. Mochten jullie zelf ideeën hebben voor invullingdan horen we dat ook graag. Wel  is deze puur bedoeld voor de buurtpreventie dus niet voor advertenties, publicaties of verkoop van zaken die niets met buurtpreventie te maken hebben.

 

Als jullie vragen, voorstellen of ideeën hebben dan kunnen deze ook gemeld worden via het mailadres: buurtpreventie.rekken@gmail.com

 

Met vriendelijke groet,

Namens de wijkbeheerders

Eliane Salden