Hoofdmenu

VIER NIEUWE HUIZEN EN VIER NIEUWE GEZINNEN IN REKKEN!

U had het wellicht al opgemerkt, maar op het braakliggende terrein, voormalig Loonbedrijf Winkelhorst, aan de Lindevoort in Rekken is sinds begin dit jaar nieuw leven ingeblazen! Vier ambitieuze gezinnen hebben de handen ineen geslagen met als resultaat vier mooie vrijstaande woningen (zie de foto’s). Sinds begin juli zijn alle gezinnen in hun woning ingetrokken.

 

 

 

De Belangenvereniging Rekken is zeer content met de doortastendheid en vasthoudendheid van de huidige bewoners om op dit terrein woningbouw te realiseren. Wij wensen deze 4 jonge gezinnen, maar natuurlijk ook alle andere inwoners van Rekken, veel woonplezier!

In het onderstaande stukje stelt Franklin Veldhuis zichzelf en zijn gezin voor:

‘Hallo, Rekken! Sinds 1 juli wonen wij aan de Lindevoort 6. Wij zijn Ellis van Doorn en Franklin Veldhuis en onze kinderen zijn Silke (11) en Douwe (8). Ellis is geboren en getogen in Rekken, Franklin komt uit Beckum. We woonden tussen 1997 en 2001 in Haaksbergen en daarna veertien jaar in St. Isidorushoeve. In mei 2015 verkochten we ons huis daar, omdat we een kavel aan de Lindevoort hadden gekocht. We zijn al zeker tien jaar bezig om op het voormalige terrein van Winkelhorst een kavel te bemachtigen; de laatste jaren in cpo-verband samen met onze huidige buren op 2, 4 en 6a en tot ons grote geluk lukte dit dus in 2015. Vanaf september 2015 (toen vertrokken we uit de Hoeve) woonden we eerst 3,5 maand aan de Appelhofweg in Haaksbergen en daarna 1,5 jaar naast camping Den Borg. Nu zijn we dus druk bezig om ons nieuwe, door Rob Spikker gebouwde huis, in te richten. Douwe gaat in augustus naar groep 5 van OBS de Berkel, Silke gaat na de vakantie naar Het Assink in Eibergen, richting havo/vwo. Franklin werkt als redacteur voor de weekbladen van De Persgroep (onder meer Berkelland Nieuws) en Ellis werkt in het sociale wijkteam van Voormekaar, locatie Eibergen.’

juli 2017