Hoofdmenu

Samen voor een ‘Aantrekkelijk Rekken’: doe mee en vul de enquête in!

Samen voor een ‘Aantrekkelijk Rekken’: doe mee en vul de enquête in!

De enquête met vragen over o.a. wonen, verhuizen, leefbaarheid en verenigingsleven in Rekken is via deze link https://www.survio.com/survey/d/project-aantrekkelijk-rekken beschikbaar.  Door deze enquête in te vullen helpt u om meer inzicht te krijgen in de wensen die inwoners hebben voor wonen en leven in Rekken in de toekomst. 

Dat deze onderwerpen leven onder (toekomstige) inwoners is gebleken uit de startbijeenkomst van 12 december jl. waarbij meer dan honderd geïnteresseerden aanwezig waren. Alle input die tijdens deze bijeenkomst door jong en oud is geleverd en input uit andere initiatieven die binnen Rekken lopen op het gebied van samenwerking verenigingen, zorg- en ouderenvoorzieningen hebben geleid tot deze enquête.

De resultaten van de enquête geven ons richting voor vervolgstappen op korte en lange termijn zodat we allemaal kunnen blijven genieten van een ‘Aantrekkelijk Rekken’. We gaan daarom voor een zo hoog mogelijk respons dus enthousiasmeer zo veel mogelijk mensen uit uw omgeving om de enquête in te vullen. De uitkomsten worden tijdens de inwonersavond op dinsdag 13 maart gepresenteerd. We zien u dan graag om 20.00 uur bij Den Hof, Lindevoort 24 te Rekken!

 

Achtergrond project ‘Aantrekkelijk Rekken’

Rekken is een prachtig dorp met veel saamhorigheid maar hoe houden we het dorp leefbaar en aantrekkelijk met de uitdagingen van bijvoorbeeld krimp en vergrijzing? Dit was aanleiding voor de start van het project ‘Aantrekkelijk Rekken’, een samenwerking tussen de Belangenvereniging Rekken, gemeente Berkelland, Prowonen, en inwoners van Rekken ondersteunt door het adviesbureau KAW. Binnen dit project zijn goed wonen en leefbaarheid belangrijke aandachtspunten.