Hoofdmenu

Project “Aantrekkelijk Rekken”

Denk mee over de toekomst van wonen en leven in Rekken

Startbijeenkomst dinsdag 12 december, 20.00 uur bij Kerkemeijer in Rekken.

 

Bent u inwoner van Rekken? En hebt u ideeën of juist wensen over wonen en voorzieningen voor de leefbaarheid in de toekomst? Kom dan meedenken en meepraten. Op dinsdag 12 december om 20.00 uur is er bij Kerkemeijer in Rekken een startbijeenkomst over het nieuwe project ‘Aantrekkelijk Rekken’.

Het komende half jaar is Rekken één van de dorpen die meedraait in een samenwerkingsproject met de gemeente Berkelland en ProWonen, ondersteund door adviesbureau KAW. Samen willen we de woonwensen en behoefte aan voorzieningen in kaart brengen. Rekken is een prachtig dorp met veel saamhorigheid maar hoe houden we het dorp leefbaar en aantrekkelijk met de uitdagingen van bijvoorbeeld krimp en vergrijzing. Welke mogelijkheden zijn er voor jong tot oud om in Rekken te blijven wonen? Kunnen we het verenigingsleven in stand te houden? Benutten we de gebouwen die er zijn voor ontmoeting of gezamenlijke activiteiten voldoende? En wat zijn mogelijkheden voor toerisme en werkgelegenheid? Allemaal vragen waar we met elkaar over in gesprek willen.

Kom naar de startbijeenkomst op 12 december en help mee aan de toekomst van Rekken!

Projectgroep ‘Aantrekkelijk Rekken’

De leden van de projectgroep zijn Peter van de Vondervoort, Ludy Koldeweij, Nick Scholten en Lotte Roos (mede namens de Belangenvereniging Rekken).

Informatie

Hebt u vragen over de startbijeenkomst of wilt u meer informatie? Kijk dan op de website www.info-rekken.nl of neem contact op met Lotte Roos, telefoon 06-13670525.