Hoofdmenu

Koop vrijdag verse kniepertjes voor het goede doel in Den Hof

Datum: 30-12-2022 t/m 30-12-2022
Locatie: Den Hof aan de Lindevoort in Rekken

Vorig jaar bracht de Kniepertjesactie van Jeugdclub Rekken liefst 3.200 euro op. Dat geld was bestemd voor de stichting KiKa. Waar de kinderen vorig jaar thuis bakten, omdat corona samen bakken onmogelijk maakte, kunnen ze nu samen aan de slag. Dat gebeurt in dorpshuis Den Hof. Daarnaast is met de Wensambulance Oost Nederland voor een ander goed doel gekozen.

Op vrijdag 30 december worden tussen 14.00 en 16.00 uur zo veel mogelijk kniepertjes gebakken én verkocht. Een ander verschil met vorig jaar is dat mensen zelf naar Den Hof kunnen komen om de kniepertjes (10 stuks per zakje à 3,50 euro) te kopen. Betaling graag contant. Mensen zijn van 14.30 tot 16.00 uur welkom op deze locatie aan de Lindevoort 14. De kinderen serveren er tevens een kop warme chocolademelk. De opbrengst daarvan gaat uiteraard ook naar het goede doel.

De leden van Jeugdclub Rekken hebben dit keer de Wensambulance Oost-Nederland als goed doel uitgekozen. Die middag zal een volledig uitgeruste wensambulance te bezichtigen zijn op het pleintje voor Den Hof en ’s avonds zal de voorzitter van de stichting, dr. Salah Saïd, de cheque in ontvangst nemen tijdens de Top2000-viering in de Antoniuskerk. Deze viering begint om 19.30 uur.

De diaconie van de PKN Eibergen-Rekken doet, net als vorig jaar, ook weer een mooie duit in het zakje. De opbrengst wordt namelijk aangevuld door de kerk met liefst 500 euro.