Hoofdmenu

Kerstbrunch bij Zonnebloem Rekken

Op dinsdag 19 december 2023 kwamen 35 gasten van Zonnebloem Rekken bij elkaar voor een kerstbrunch. Gezellig om elkaar nog te zien en te spreken in het oude jaar. Dat vonden de vrijwilligsters ook. Ze waren met een groot aantal aanwezig om de tafels van lekkere etenswaren te voorzien. De locatie was dit keer Den Hof waar de zaal al toepasselijk versierd was in kerststemming. De keuken bleek van alle gemakken voorzien.

Het was geen diner dansant maar een brunch chantant…zingend dus. Een speciaal muziektrio nodigde de gasten uit mee te zingen: Marty Herlaar achter de piano en Anita van Ark zong voor, samen met Ellen van de Zonnebloem. Het liep zogezegd op rolletjes met de tekst van de kerstliedjes op het scherm. Erna werd er nog een broodje gesmeerd met een drankje erbij. Dat smaakte nog even extra lekker na de onderbreking.

Bij vertrek kregen de gasten een kerststol met chocolaatjes mee naar huis. Gerard Nienhaus had mooie hulsttakjes voor iedereen meegenomen uit eigen tuin met veel rode bessen, een verrassing!

Zonnebloem Rekken hoopt volgend jaar weer voor nieuwe verrassingen te zorgen en bedankt iedereen voor de komst en gezelligheid.