Hoofdmenu

Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf

Op 21 juni jl. is er een informatie-bijeenkomst geweest over de aanleg van glasvezel in het buitengebied. De informatie bijeenkomst werd georganiseerd door de Belangenvereniging Rekken en verzorgd door Ellen Dijkman van de gemeente Berkelland en Geert Cornelissen van Decorsign.

 

Presentatie

In de bijlage kunt u de presentatie nog eens bekijken. Presentatie Glasvezel in het buitengebied van Berkelland

 

Extra informatie

Wat niet in de presentatie staat, maar wat wij u wel willen laten weten is het volgende:

  • U kunt uw eigen telefoonnummer behouden.
  • KPN biedt ook de mogelijkheid om tegen een kleine betaling uw emailadres te behouden. U sluit dan een zogenaamd “email only” contract af.

 

Maatwerk aanbod

Hiernaast is aan 4% van de huisadressen in Berkelland een zogenoemd “maatwerk aanbod” gedaan.

Deze mensen moeten extra betalen voor een glasvezel aansluiting. De bedragen die wij hebben gehoord lopen flink uiteen en zijn soms erg hoog.

 

Wellicht hebben deze mensen behoefte aan een extra bijeenkomst, waarbij wij opnieuw de gemeente Berkelland en/of het CIF kunnen uitnodigen. Wij kunnen deze mensen echter niet persoonlijk benaderen, vanwege privacy bescherming krijgen wij deze adressen niet.

 

Behoefte aan een extra bijeenkomst?

Dus behoort u tot de mensen die een maatwerk aanbod hebben gekregen? En heeft u er behoefte aan om hier nog eens over te spreken met lotgenoten, de gemeente en/of het CIF? Laat het ons weten via https://info-rekken.nl/contact/

 

De Belangenvereniging Rekken zal dan opnieuw het initiatief nemen om een bijeenkomst te plannen.

 

23 juni 2016