Hoofdmenu

Glasvezel

De gemeente Berkelland informeert ons op 1 februari 2017 met onderstaand bericht:

Er komt glasvezel in Berkelland, dat is zeker!

In december heeft CIF samen met de wethouder en de aannemer de schop al in de grond gezet. We hebben dit gedaan om u te laten zien dat de bouw van het glasvezelnetwerk in Berkelland zeker doorgaat. Maar u heeft misschien ook gemerkt dat de bouwwerkzaamheden nog niet op gang zijn gekomen. Helaas duren de voorbereidingen langer dan we vooraf hadden ingeschat.

Dit vinden wij erg vervelend, maar willen u laten weten dat we er achter de schermen hard aan werken om de bouw van het glasvezelnetwerk zo snel mogelijk te laten starten.

Aanleg

Het bouwen van een glasvezelnetwerk is een enorm project en gebeurt daarom gefaseerd. Het kan dus zijn dat het ene deel van de gemeente Berkelland, eerder gebruik kan maken van diensten dan het andere deel.

Wilt meer weten over hoe de aanleg in zijn werk gaat? Dit proces hebben we <hier> voor u omschreven. We houden u op de hoogte van de voortgang en zodra de planning bekend is, vindt u deze op de website.

Aanmelden kan nog steeds!

Voor de bewoners die zich nog niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement; het kan nog steeds! Het aanbod is ongewijzigd en bestaat uit een maandelijkse vastrechtvergoeding van

€ 9,97 en een abonnement bij één van de <dienstaanbieders>. Omdat u zich aanmeldt na de vraagbundelingsperiode betaalt u wel een eenmalige aansluitbijdrage van € 239,00. De aanmelding verloopt via de dienstenaanbieders.

 

 

Los van bovenstaand artikel bleek er wat commotie over dat de aanleg van glasvezel veel duurder zou uitvallen. De gemeente Berkelland heeft het CIF gevraagd om op de website van glasvezelbuitenaf.nl een berichtje te plaatsen dat de aanleg in Berkelland zeker door gaat en voor de afgesproken prijs.

 

1 februari 2017