Hoofdmenu

BUURTPREVENTIE REKKEN

De Belangenvereniging Rekken organiseerde d.d. 29 maart 2017  i.s.m. Politie en de gemeente Berkelland een informatiebijeenkomst over Buurtpreventie in Rekken.

In deze bijeenkomst werd o.a. uitgelegd hoe de BUURT WHATSAPP kan ondersteunen om criminaliteit tegen te gaan en de veiligheid in het dorp te bevorderen.

Uw rol hierin is zeer belangrijk!!

Voor en tijdens deze informatiebijeenkomst hebben zich reeds 34 mensen gemeld voor deelname aan de Buurt Whatsapp. Onder deze deelnemers zijn er 6 die ook de beheerdersfunctie voor hun rekening willen nemen.

Dit is voldoende om een start te kunnen maken. Wij vinden het al een mooi resultaat na de eerste informatiebijeenkomst!

Toch hopen wij op meer deelname!

Met meer deelname bereik je meer en kunnen er ook de bekende waarschuwingsbordjes in het dorp worden opgehangen.

 

 

 

Wilt u wellicht eerst meer informatie?!

In de bijlage treft u onze presentatie aan die wij voor deze informatiebijeenkomst hebben gemaakt. Met een klik op deze link kunt u deze presentie inzien: Buurtpreventie Rekken presentatie

Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen, laat het ons weten via ons mailadres info@info-rekken.nl.

 

In het tweede deel van deze informatiebijeenkomst heeft dhr. B. Menkhorst, Preventiemedewerker Politiekeurmerk Veilig Wonen, van de gemeente Berkelland vertelt wat u nog meer kunt doen aan veilig wonen.

Zijn presentatie zit verwerkt in onze presentatie, zie deze bijlage en bekijk daarvoor specifiek de laatste 6 dia’s. Buurtpreventie Rekken presentatie

Dhr. B. Menkhorst kan tegen een vergoeding van € 5,00 uw woning met u bekijken en u adviseren over veilig(er) wonen. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 0573-451573 of via het mailadres bmenkhorst@gmail.com.

Dhr. Menkhorst liet een “Veiligheidskaart” achter met diverse tips over het organiseren van veiligheid. Wilt u deze kaart bekijken, klik dan hier Veiligheidskaart

 

In deze bijeenkomst stelde ook Heleen klein Breteler zich voor. Zij is de nieuwe wijkagent van Rekken. Binnenkort zal ze op deze website ook worden voorgesteld.

 

 

Buurtpreventie Rekken

Signaleren, Alarmeren, App en Reageren

Helpt u ons mee?

 

Maart 2017