Hoofdmenu

Bingo bij Zonnebloem Rekken met feestelijk tintje

Donderdag 29 februari was het bingo bij Zonnebloem Rekken. 33 gasten kwamen het spel spelen op deze eerste georganiseerde middag in het nieuwe jaar. Bij binnenkomst op de locatie bij ten Brinke waren de tafels vrolijk versierd met voorjaarsboeketjes én met feestelijke taartjes. Ter ere van….de jubilaris Gerie Giesbers.

Het was voor haar zelf een verrassing: 25 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem! Ze werd in het zonnetje gezet door Vincent Elferink, voorzitter van de regio. Hij feliciteerde haar in zijn toespraak met het jubileum. Ze kreeg een gouden speldje en een mooie bos bloemen. Betsy te Velthuis gaf haar namens de afdeling een leuk kookboek als cadeau. Haar man Wim was ook van de partij, óók een verrassing voor Gerie.

 

Koken…10 jaar lang maakte Gerie heerlijke groentesoep. Met balletjes natuurlijk! Voor minstens 40 personen!

Na een hartelijk welverdiend applaus begon de bingo. Stilte en concentratie afgewisseld met pauzes om bij te praten en te genieten van een drankje en een hapje. Het gevarieerde aanbod aan mooie prijzen slonk geleidelijk. Op het laatst klonk het bingo uit alle hoeken van de zaal en was het bij de prijzentafel gezellig druk.

Als extraatje kreeg iedereen een leuk plantje mee naar huis na een vertrouwd en genoeglijk samenzijn.